• Mijn account
  • (X) Inloggen

   Ik ben al klant bij Ammarens Woondesign

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Ammarens Woondesign?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Ammarens Woondesign
0592-316634
U bent hier:

Woonmaand agenda

FEEST vol inspiratie voor uw interieur!

De WOONMAAND is voor onze branche dé maand waarin wij extra vieren hoe leuk het is om met  INTERIEUR bezig te zijn.

Dat FEESTELIJK gevoel begint bij een warm welkom in onze huiskamer, omdat wij het super gezellig vinden dat u ons bezoekt. In de oktober woonmaand zullen we u daarom volop inspireren, informeren en het naar de zin maken. Speciaal voor u hebben wij iedere zaterdag LEUKE ACTIVITEITEN in de winkel waar u van kunt genieten onder het genot van HAPJES en DRANKJES. We hebben met zorg en aandacht een PROGRAMMA voor u samengesteld die voor iedereen leuk is om te zien, te horen of te ervaren.

In de woonmaand GRATIS interieuradvies

Iedere zaterdag in de OKTOBER WOONMAAND geven wij gratis INTERIEURADVIES. Ons team van interieuradviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het (her)inrichten van u woning. Bent u op zoek naar nieuwe frisse inspiratie maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Bel 0592-316634 Of vul het contactformulier in en wij nemen dan contact met u op.

Nieuw in de collectie

Zie jij jezelf hier al op liggen?

Deze fantastische lounge bank is niet alleen heerlijk om op te chillen, maar biedt ook een geweldig zitcomfort. Ben je op zoek naar een grotere of kleinere maat? Meer mogelijkheden kijk hier