• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Ammarens Woondesign

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Ammarens Woondesign?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Ammarens Woondesign
0592-316634
U bent hier:

Fashion & beatutyweekend in Assen

De afgelopen maand hebben we alle internationale beurzen weer bezocht op zoek naar de nieuwste TRENDS, de mooiste nieuwe woonaccessoires, verlichting en bijzondere wanddecoraties.

Het wordt een fantastisch interieur jaar waarin Ton sur Ton totaal passé is en waarin materialen en stijlen weer met elkaar gemengd mogen worden. Een jaar waarin de materialen die gekozen worden ELEGANT zijn en een LUXE rijke uitstraling geven aan het interieur. Uitgesproken rijke patronen in behang zijn weer helemaal terug! De stijl die hierbij gekozen wordt lijkt op die van de jaren 20. Veelal gecombineerd met flessengroene, mat petrol/ blauwe of poeder roze woonaccessoires. Prachtige fluwelen kussen hoezen flateren in het vertrek nog meer wanneer deze worden gecombineerd met goud en/of zwart zodat er een warme gezellige  mengeling van decoratie met klasse ontstaat. De salontafel wordt vervangen door verschillende bijzettafels in allerlei vormen. Combinaties met metaal, marmer, eiken of noten hout is overal wel te zien.

Er komen prachtig nieuwe collecties vazen en schalen aan en de nieuwste collectie kunstbloemen zijn al weer binnen. Ook hebben we een prachtig nieuwe collectie aan beelden ingekocht die passend zijn om cadeau te geven bij speciale gelegenheden of om jezelf op te trakteren. Uiteraard is er nog veel meer om op te noemen daarom nodigen wij je graag uit zodat wij onze inspiratie met je kunnen delen.