• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Ammarens Woondesign

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Ammarens Woondesign?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Ammarens Woondesign
0592-316634
U bent hier:

Over Ammarens Woondesign

Ammarens Woondesign levert al sinds 1993 de mooiste meubels aan haar klanten en is de gezelligste meubelzaak van Assen.

Een interieurwinkel waarin wij een persoonlijke sfeer hebben gecreëerd die jou het gevoel geeft dat je thuis komt.

In onze winkel werken mensen die met passie hun vak uitoefenen en je graag willen adviseren en informeren. Door je hartelijk welkom te heten in de huiskamer van Assen bieden we je de gastvrijheid om lekker rond te neuzen zonder je bezwaard hoeft te voelen.

Over onze winkel

Onze winkel biedt u een overzichtelijk geheel van de door ons met zorg en passie uitgezochte moderne meubels.

We hebben dit gecombineerd met exclusieve verlichting, decoratieve woonaccessoires en bijzondere wanddecoratie. Door onze presentatie laten we u zien hoe je op een eenvoudige maar een stijlvolle manier een gezellige sfeer creëert die ook nog betaalbaar is.

Dus bent u bezig met het (her)inrichten van uw woning of zoekt u gewoon een bank, eetkamertafel of een ander meubelstuk dan kunnen wij u van harte aanbevelen bij ons langs te komen. Naast onze meubels hebben wij ook  bijzondere woonaccessoires, klokken en wanddecoraties. Kom langs en ervaar de schoonheid van onze producten, de gezelligheid van ons team en charme van onze winkel.

Het team van Ammarens Woondesign heet u meer dan van harte welkom.

Deby Niezen directeur - eigenaresse

Voor de inkoop van al onze bijzondere meubels en woonaccessoires reist Deby Niezen niet alleen door Nederland, ook Duitsland, Frankrijk en Zweden worden aangedaan. De stijl die je ziet in Ammarens komt van haar hand. Daarnaast geeft ze uiteraard ook interieuradvies van kleine tot grote projecten. Deby heet iedereen van harte welkom in haar huiskamer. 

Netty van der Sluis administratief medewerkster

Voor elk bedrijf is het altijd belangrijk dat de administratie goed op orde is. Bij Ammarens Woondesign regelt onze Netty dat.
Zij is de contactpersoon tussen leveranciers en klanten wanneer het gaat over facturen en alle andere administratie. Wellicht een collega die u niet veel zult zien maar wel een die hard achter de schermen met ons samenwerkt. 

Jan Willem Bron bezorger/monteur

De laatste glimlach die u u thuis zult zien is ons altijd vrolijke Jan Willem. Als zelfstandige zorgt hij ervoor dat de bestelde goederen bij u geleverd worden. Een hele belangrijke en onmisbare schakel in ons team.

 
 

Mandy Dijks binnenhuisadviseuse

Rustige, met een observerend oog weet dit lid van de Ammarens familie goed te luisteren en verstaan waar de klant naar vraagt. Mandy heeft na het afronden van haar opleiding design en styling ons team vast aangevuld. Gedreven en actief als ze is heeft ze de opleiding interieuradvies afgerond en vervolgt nu haar carrière bij ons. Ze ondersteunt ons volledig in de verkoop. Voor verrassingen weet ze altijd te zorgen en zo weet ze ons team compleet te maken.