• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Ammarens Woondesign

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Ammarens Woondesign?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Ammarens Woondesign
0592-316634

Interieuradvies bij u thuis in Drenthe, Groningen en Friesland

Het interieuradvies bij Ammarens Assen wordt altijd persoonlijk opgesteld, een interieuradvies begint daarom altijd bij u thuis. Een interieuradvies vanaf een bouwtekening kan namelijk nooit een goede sfeer creëren.

Persoonlijk interieuradvies

Onze interieuradviseurs komen alvorens u een interieuradvies wenst persoonlijk kennis maken, "Zij kunnen dan met eigen ogen uw leefruimte aanschouwen en tegelijkertijd al uw eisen en wensen inventariseren".

Interieuradvies geeft duidelijkheid

Het (her)inrichten van uw interieur kan voor veel twijfels en vragen zorgen. Er zijn zoveel stijlen, kleuren en trends dat u er soms niet helemaal uitkomt: wat past het best bij u en uw huis? Een interieuradvies is daarom geen overbodige luxe. Hiervoor bent u bij Ammarens Assen aan het juiste adres! 

Stappenplan

Vervolgens gaan we aan de slag om die vertaling te maken in een voor u overzichtelijk stappenplan. We doen dit door middel van: 3D tekeningen, kleurcomposities en fotomateriaal. Wanneer dit plan klaar is nodigen we u uit in onze winkel om dit geheel met u door te nemen.

Kosten interieuradvies

Voor een compleet interieuradvies in de regio Friesland, Groningen en Drenthe vragen wij €250,-. Voor andere regio's of voor woningen in buitenland neem contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen stel ze gerust via het invulformulier of bel of App 0592-316634

Contactformulier

Contactformulier
Stuur ons een e-mail
Titel
* Verplichte velden