• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Ammarens Woondesign

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Ammarens Woondesign?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Ammarens Woondesign
0592-316634

BELANGRIJK is het THUIS GEVOEL

Het maken van een interieur valt of staat bij het maken van een geheel

Persoonlijk interieuradvies

Om van jouw huis je thuis te maken willen onze interieuradviseurs persoonlijk kennis met maken. Het liefst in jou eigen leefruimte zodat wij dat met eigen ogen kunnen bekijken. Tegelijkertijd kunnen wij direct inventariseren naar jouw eisen en wensen.

Interieuradvies geeft duidelijkheid

Het (her)inrichten van jou interieur kan voor veel twijfels en vragen zorgen. Er zijn zoveel stijlen, kleuren en trends dat u er soms niet helemaal uitkomt: wat past het best bij u en uw huis? Doordat onze binnenhuisadviseurs goed kunnen luisteren verstaan zij waar je om vraagt en krijg je naast een compleet overzicht ook een oprecht advies.

Kosten interieuradvies

Een interieuradvies geeft je inzicht in de kosten voor uw interieur zodat je wel een overwogen beslissingen kunt nemen.

De mogelijkheden van Interieuradvies bij Ammarens Woondesign op een rij;

BASIS INTERIEURADVIES

Dit compacte interieuradvies heeft betrekking tot één ruimte in jouw woning. Wij bekijken de situatie op locatie en geven je advies m.b.t. indeling, kleuren, stijl, verlichting en nieuw aan te kopen meubilair. De duur van het advies is ongeveer 2 uur. Daarna verwelkomen wij je in onze huiskamer om je verder op weg te helpen. Het basis interieuradvies kost € 250,-

Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km gratis. Buiten een straal van 30 km berekenen wij €0,30 per km. 

PREMIUM INTERIEURADVIES

Bij dit advies creëren wij een completer beeld van ons advies voor jou, voor één ruimte. Naar aanleiding van ons bezoek bij jou thuis gaan we een 2D tekening maken zodat je inzichten krijgt in verhoudingen van de door ons voorgestelde producten. Buiten ons kleur- en stijladvies werken we met producten en materialen die we met zorg voor je uitkiezen. Daarbij ontvang je een offerte. Tevens maken we een moodboard van zodat je een beter overzicht krijgt om de juiste keuzes te maken. Het premium interieuradvies kost €495,-. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km gratis. Buiten een straal van 30 km berekenen wij €0,30 per km.

COMPLEET INTERIEURADVIES

Dit interieuradvies is zeer geschikt wanneer je bezig gaat met nieuw- of verbouw en/of wanneer je het gehele interieur wilt veranderen. Bij dit advies gaan we je volledig ontzorgen. Wij maken naast een 2D tekening ook een 3D tekening, hierbij nemen wij jou virtueel mee door je nieuwe huiskamer. Wij verzorgen een compleet je kleur-, stijl, product- en lichtadvies. Je krijgt dit een uitgewerkt plan mee, inclusief de offerte. Een compleet interieuradvies bedraagt €995,-. De reiskosten binnen een straal van 30 km zijn gratis. Buiten een straal van 30 km bereken wij €0,30 per km.

Extra advies mogelijkheden

Lichtadvies

Hierbij adviseren wij aan welke verlichting er gebruikt kan gaan worden. Dit advies kost €120,-.
Lichtadvies op locatie mogelijk wij rekenen een reiskostenvergoeding van €0,30 per km

Woonaccessoiresadvies

Voor advies voor woonaccessoires stellen wij een accessoires samen die passen bij je interieur. Dit advies kost €100,-. wil je het ook gestyled hebben in je huis dan kost dat €45,- per uur. Wij rekenen een reiskostnvergoeding van €0,30 per km

Aanvullend advies

De kosten voor een aanvullend advies bedragen €80,- per uur.  

Contactformulier

Contactformulier
Stuur ons een e-mail
Titel
* Verplichte velden