• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Ammarens Woondesign

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Ammarens Woondesign?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Ammarens Woondesign
0592-316634
U bent hier:

Martin ,interieuradviseur en mede-eigenaar van Ammarens Woondesign te Assen, kwam in 2013 op het idee om een tafel te ontwerpen die niet standaard, rond, vierkant of ovaal is.

Hij ging met zijn ontwerp naar Ton Slotboom en deelde zijn visie over de Holland tafel. Samen hebben zij een concept bedacht waarin alle soorten vormen van tafels zijn te maken.

De 'Holland Tafel' is een begrip geworden. Op woensdag 26 oktober 2016 hebben wij we een zeer bijzonder tafel mogen uitleveren namelijk de 'Holland Tafel'
voor de Generaal.

De 'Holland Tafel' voor de Generaal

Uitdagingen vinden wij altijd super interessant om aan te gaan. Met oud marinier Martin in ons team zit dat helemaal goed. Als ontwerper van de 'Holland Tafel' wist hij daarom ook de weg naar zijn bakermat te vinden om er daar een te mogen plaatsen. Want voor hem als oud gediende is het een speciaal moment om met dé generaal aan tafel te kunnen zitten.
Martin ging weer samen met Ton Slotboom aan de slag voor een zéér speciale editie.

Waar onze interieurspecialist uiteraard ook expert in is, is het maken van een compleet geheel. Daarom zocht hij contact met een van onze leveranciers, Bert Plantagie.
Deze fabrikant maakt onder ander fantastische eetkamerstoelen van hoogwaardige kwaliteit en een super comfort. Met een eigen twist van Martin is het wel een héle speciale uitvoering geworden.Door weer samen te werken met partijen die dezelfde passie als Ammarens hebben is het resultaat weer meer dan verbluffend geworden. 

Op 26 oktober 2016 hadden Martin en Deby Niezen de eer om namens Ammarens Woondesign de 'Holland Tafel'  met een lengte van 4.30 en een breedte van 1.94 m, wegend 265 kg, aan te bieden aan de commandant van het Korps Mariniers; brigadegeneraal der mariniers Frank van Sprang

De Holland Tafel

Martin Niezen, interieuradviseur en mede-eigenaar van Ammarens Woondesign, heeft een tafel ontworpen die staat voor verbinding.

klik hier voor de brochure