Van plan tot uitvoering - Ammarens Woondesign
 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Ammarens Woondesign

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Ammarens Woondesign?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Ammarens Woondesign
0592-316634
U bent hier:
<<Prev Next>>

Van plan tot uitvoering

Adviseren is luisteren!

Wanneer wij voor onze klant(en) aan de slag gaan, bezoeken wij altijd de woonruimte van de klant(en). Niet alleen om een goed beeld te krijgen van de situatie, maar ook om een persoonlijk gevoel te krijgen bij de klant zelf. Met al die informatie krijgen onze interieur adviseurs een zo optimaal mogelijk beeld. De volgende stap is om al die persoonlijke elementen, alle eisen en wensen, aan de slag om een persoonlijk interieurplan creëren.

Wanneer wij het plan vervolgens samen doornemen in de winkel krijgt de klant een goed beeld hoe het interieur er uit komt te zien. Afhankelijk van het gekozen interieuradvies, wordt er een 3D tekeningen gemaakt om een helder beeld te creëren van jouw nieuwe huiskamer.

Wij bespreken in dit plan eventuele andere mogelijkheden zoals kleur, maat of andere opties. Het plan wordt dan meegegeven en wij maken dan een vervolgafspraak om eventuele ideeën nog verder uit te werken of van start te gaan.

Waarom werken met een plan? Het geeft je een overzichtelijk stappenplan waar je naartoe wilt werken zodat je, ten eerste geen miskopen maakt, en ten tweede uw ruimte optimaal kunt gaan gebruiken.

Een plan geeft je de gelegenheid om uw plan in etappes uit te werken, om zo uiteindelijk jou droominterieur te realiseren.

Dus wil je graag goed en deskundig geadviseerd worden, dan staat team Ammarens graag voor je klaar om die droom te verwezenlijken.