• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Ammarens Woondesign

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Ammarens Woondesign?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Ammarens Woondesign
0592-316634
U bent hier:

Jubileum aanbiedingen

MOOIE KWALITEIT SIERKUSSEN CADEAU!

Bij aankoop van een bank van het merk Koinor krijgt u een hoogwaardige kwaliteit sierkussen cadeau naar keuze. De collectie van meubelstoffen voor het sierkussen zeer uitgebreid. De Gamma hier afgebeeld heeft vele mogelijkheden. Voor een eerste indruk kijk hier

DE MONTAGE KRIJGT U VAN ONS CADEAU!

Kasten op maat ontwerpen wij speciaal voor u met ons huismerk Interstar kasten uit Assen.  De wandkasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarom monteert de fabriek deze zelf bij u thuis. De montage is 10% van de waarde van kast en wij die deze maand CADEAU. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden voor u zijn? Maak dan even een afspraak voor een advies met een van onze interieurontwerpers.

BIJ EEN COMPLETE EETKAMERSET 6e STOEL CADEAU OF 4e STOEL VOOR 50%

Met de uitgebreide collectie van Bert Plantagie hebben we een hele leuke en aantrekkelijk cadeau voor u bedacht. Het maakt niet uit of u nu een tafel met 4 of met 6 stoelen wilt voor beide eetkamersets hebben we een geschikte aanbieding.
Bij een eetkamertafel met 6 eetkamerstoelen krijgt u de 6e cadeau en bij een een tafelset van 4 stoelen krijgt u de 4e stoel voor de helft van het geld.( vraag naar de voorwaarden) Onze collectie van tafels en stoelen vindt u op onze site.
In de winkel informeren we u graag uitvoerig over mogelijkheden met betrekking tot materialen en uitvoeringen die mogelijk zijn.

Een uur interieuradvies cadeau

Deze maand krijgt u van ons een uur interieuradvies cadeau. Bel met ons op 0592-316634 of vul het contactformulier in en wij nemen dan contact met u op